Combineer uw privé rondvaart met een leuke activiteit aan de wal

Privé arrangementen op maat


Afvaarten mogelijk vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

Varen, genieten & beleven!

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt de mogelijkheid om een compleet programma te verzorgen, waarbij u uw rondvaart kunt combineren met diverse mogelijkheden en arrangementen aan de wal.

Onze gasten komen daarom regelmatig terug aan boord van de antieke Salonboot Oriënt vanwege de gastvrijheid, de informele sfeer, de kwaliteit van catering aan boord of de unieke uitstraling van Varend Monument® "De Oriënt".

Grotere gezelschappen heten wij graag welkom aan boord van onze andere rondvaartschepen.

Hieronder treft u enkele suggesties aan, waarbij u zelf het programma kunt samenstellen. Een retourvaart of enkele reis behoren tot de mogelijkheden.Wij adviseren tijdig uw arrangement te reserveren om teleurstelling over beschikbaarheid te voorkomen
!

Rondleiding De Delftse Pauw

Rondleiding De Delftse Pauw
De Delftse Pauw nodigt u, als een van de weinige aardewerkfabrieken die de traditie van volledig handgeschilderd Delfts aardewerk voortzet, uit voor een rondleiding.

!

Workshop Royal Delft

Workshop Delfts Blauw
Wat is er leuker dan na een informatieve rondleiding of audiotour bij Royal Delft zelf aan de slag te gaan met het schilderen van Delfts Blauw porselein?

!

Stadswandeling Den Haag

Stadswandeling Den Haag
Na aankomst in Den Haag of voor vertrek met de Salonboot wordt u opgewacht door een gids die u meeneemt en Den Haag eens van een andere kant te laat ontdekken.

!

Stadswandeling Delft

Stadswandeling Delft
Maak al wandelend kennis met historisch Delft: oude panden, prachtige gevels, boomrijke grachten, pittoreske bruggetjes en een indrukwekkend marktplein.

!

Rondleiding Vredespaleis Den Haag

Vredespaleis Den Haag
Een aantal weekenden per jaar worden de deuren van het Vredespaleis geopend voor het publiek. Een gids vertelt u over het gebouw en de instellingen die erin gehuisvest zijn.

!

Chocoladeworkshop De Lelie

Chocoladeworkshop Delft
Bij Chocolaterie De Lelie in het centrum van Delft worden exclusieve handgemaakte bonbons gemaakt en kunt u bovendien ook unieke Chocoladeworkshops volgen.

!

Proeverij Van Kleef Den Haag

Proeverij Van Kleef Den Haag
Proef en bezoek Van Kleef met een arrangement, waarbij verrassing, intimiteit en Haagse historie voor een aangename herinnering zullen zorgen.

!

Rondrit Historische Tram

Haags Openbaar Vervoer Museum
In samenwerking met het Haags Openbaar Vervoer Museum is het mogelijk uw privé rondvaart te combineren met een rondrit op een historische tram.

!

Wandeling Historisch Voorburg

Wandeling Historisch Voorburg
Ga op ontdekkingstocht met een gids door het historische centrum van Voorburg en leer Voorburg ook eens op een geheel andere manier kennen.

!

Rondleiding Binnenhof Den Haag

Rondleiding Binnenhof Den Haag
Door de eeuwen heen is het Haagse Binnenhof het centrum geweest van het staatkundig leven in Nederland. Het middelpunt van het Binnenhof is ongetwijfeld de Ridderzaal.

!

Rondleiding Molen De Salamander

Rondleiding Molen de Salamander Leidschendam
Graag nodigen wij u uit om houtzaagmolen De Salamander te bezoeken voor een rondleiding tijdens uw rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft.

!

Vaarpuzzeltocht Delft

Vaarpuzzeltocht Delft
Aan de hand van ludieke vragen en verrassende oplossingen puzzelt u zich kriskras door de vele grachtjes van Delft op een open elektrische sloep.

!