Trouwvervoer

Stap in de huwelijksboot met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft!

Laat u vervoeren op een onvergetelijke manier met de antieke Haagse Salonboot tijdens de mooiste dag van uw leven.

Varen in stijl

De overdekte authentieke en sfeervolle Salonboot uit 1925 biedt mogelijkheden voor kleine gezelschappen tot en met 10 personen

Daarnaast kunnen wij diverse andere authentieke rondvaartboten inzetten voor het vervoer van al uw dag- of avondgasten (tot 200 personen) in de regio Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Delft.

► Meer informatie en prijsopgave aanvragen


Verlaat uw feest of receptie per huwelijksboot

In samenwerking met Herberg Vlietzigt in Rijswijk bieden wij ook de unieke mogelijkheid om per Salonboot uw feestavond op een romantische manier te verlaten: een onvergetelijk afscheid van uw gasten.

Ook meest romantische huwelijksaanzoeken

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt u diverse mogelijkheden voor een romantisch huwelijksaanzoek aan boord van de antieke Salonboot.

!

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Een gezellig diner wordt altijd een mooie herinnering. Herberg Vlietzigt biedt u de juiste entourage en sfeer voor elke gelegenheid, zowel zakelijk als privé.

!

Villa Rozenrust Leidschendam

Villa Rozenrust Leidschendam

Bij de Raimondi's kunt u genieten van pure Italiaanse gerechten op een buitengewoon sfeervolle locatie in Leidschendam. De gerechten worden vers bereid.

!

Glaswerk Den Haag

Glaswerk Den Haag

In Den Haag, Fokkerhaven op de Binckhorst, bevindt zich restaurant Glaswerk. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras aan het water genieten.

!

Aan de Zweth Schipluiden

Aan de Zweth Schipluiden

Bij Joris eten is genieten in optima forma: smaakvolle seizoensgerechten van eersteklas kwaliteit met kraakverse ingrediënten met liefde voor de natuurlijke omstandigheden.

!

Central Park by Ron Blaauw Voorburg

Central Park Jeroen Blaauw Voorburg

Central Park by Ron Blaauw is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park.

!

De Koepel Voorburg

Koepel Voorburg

U kunt in "De Koepel" genieten bij kaarslicht van a la carte gerechten of van het het 3- of 4 gangen "Koepelmenu" welke bijna dagelijks worden gewisseld.

!

Savarin Rijswijk

Savarin Rijswijk

Een oase van rust: Restaurant Hotel & Spa Savarin staat voor de heerlijke combinatie van ultieme ontspanning en persoonlijke aandacht.

Restaurant Hotel & Spa Savarin

!

Capriole Cafe Den Haag

Restaurant Capriole Den Haag

Capriole Café zit verstopt op een prachtige plek aan de Fokkerhaven in de Binckhorst in Den Haag in het industriële pand terras aan het water.

!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten

Restaurant De Knip in Voorschoten is gespecialiseerd in de Franse als de regionale keuken. De Knip is een stijlvol restaurant en heeft een riant terras aan het water.

!